Annons
Annons


Vecka 35 och växande magbilder!


magbild2

Jag har inte varit så uppvisande av magbilder här i bloggen, vet inte ens om det är intressant för er, eller om det är min gravidhjärna som helt plötsligt tycker det är roligt haha. Säg till i sådant fall! Jag har väl inte heller tyckt att magen varit något att skryta med förrän nu, den har exploderat sista veckorna och nu i vecka 35 är det en riktig kagge haha. Undra hur mycket större den kommer bli, för bebis ska nog lägga på sig ytterligare 1 kg innan det är dags att komma ut. Har nu totalt gått upp 8 kg och det börjar kännas kan jag berätta, det är tungt att gå nu 🙂

Annons

Hur mår jag då? Pigg och glad i huvudet, mycket energi och inspiration där inne haha. Jag känner inte samma depp som förra veckan men däremot är min energi till att faktiskt göra saker helt som bortsprungen. Jag har haft lågt blodtryck under hela graviditeten och behövt stödstrumpor samt behövt ha benen liggandes högt stora delar av dagen, men nu är det värre än någonsin. Som jag nämnde tidigare får jag inte heller någon energi av maten jag äter, utan är konstant yr. Hoppas verkligen det går över, för just nu känner jag mig lite handikappad. Känns heller inte så snällt mot min kille som får laga mat till mig eftersom jag inte kan stå så länge själv och laga. Jag har ju sådan stor lust att ”boa” mer här hemma men ingen ork. Någon av er som varit med om liknande och har tips? Mottages gärna! 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar