Annons
Annons


VEGETARISK LUNCH


vegetarisk_blogg

Idag blev det visst en hemmadag för min del. Har haft miljoner saker att fixa känns det som (eller så har det bara tagit lång tid..). Hur som helst, någonting jag älskar med att jobba hemifrån är att det går att slänga ihop en fräsch lunch på några minuter. Till exempel som den ovan. Det här med att få mat att se snygg ut är väl inte min starka sida märkte jag, men tänkte ändå bjussa på receptet för det var riktigt gott!

Annons

INGREDIENSER (1 portion)
1 Morot
1/2 Zucchini
6 st Champinjoner
1 näve Spenat
1/2 Avokado
60-80 g Böngroddar

Gör såhär: Stek champinjoner och spenat i lite olivolja på medelvärme. Krydda med till exempel salt, peppar och lime. Fyll en tallrik med nudlar av zucchini och morot gjorda med en spiralslizer. Fyll på med de stekta champinjonerna och spenaten. Toppa med avokado och böngroddar. Voilá, en nyttig och fräsch vego-lunch.

___
English. Today was certainly a home-day for me. Have had a million things to fix (at least it feels like that, or it has just taken a long time for me to do it). Anyway, the thing I love about working from home is that you can throw together a fresh lunch in just a few minutes. For example, as the one above.. This thing with getting food to look good on pic is not my forte i notised, but want to share the recipe anyway because it was really good!

INGREDIENTS ( 1 serving): 1 Carrot, 1/2 Zucchini, 6 Mushrooms, 1 handful Spinach, 1/2 avocado, 60-80 g Bean sprouts.
Instructions: Fry the mushrooms and spinach in oil over medium heat. Season with for example, salt, pepper and lime. Fill a bowl with noodle-zucchini and carrot (made ​​with a spiralslizer). Add the fried mushrooms and spinach. Top with avocado and bean sprouts. Voilá, a wholesome and fresh vego lunch.

2 kommentarer | Translate


Annons



Laddar