Annons
Annons


Vegetarisk tacos från Quorn.


Taco1
Igår fick jag hem ett lyxigt bud från Quorn med ingredienser för att göra bland annat tacos. Det passade perfekt idag när jag och min kille kom hem, supertrötta efter en lång dag med träning och shopping. Har aldrig testat att laga quorn innan, så jag tyckte det kunde vara kul. Fick även med recept på magiskt goda röror (avokadoröra och tomatsalsa) som ni får säga till om ni vill ha receptet på 🙂

Annons

Hur smakade det då undrar säkert ni? Jo, det var gott tycker jag och känns absolut som ett bra vegetariskt alternativ till vanlig tacos. Däremot tror jag att jag kryddade lite för lite, för jag märkte att quorn i sig inte smakar så mycket. Nästa gång ska jag ösa på med dubbel mängd kryddor! Jag hade dock svårt för det glutenfria tacosbrödet, men det är nog en smaksak, för min kille tyckte det var gott hehe. Jag rullade in alla tillbehör i ett stort salladsblad istället och då smakade allt supergott. Är helt proppmätt nu hehe!

Har ni testat vegetarisk tacos någon gång? Brukar ni äta quorn? Tar gärna emot era bästa tips på roliga sätt att tillaga, för det är lite av en ny värld för mig!

Taco2

Yesterday I got a luxurious gift from Quorn with ingredients to do tacos. It was perfect today when me and my boyfriend came home, super tired after a long day of training and shopping. I have never tried Quorn before, so I thought it might be fun. I also got recipes for magical good dips (avocado and tomato salsa) as you can tell me if you want the recipe 🙂

Now your’e probably wondering how it tasted?
Well, it was good I think and it absolutely feels like a good vegetarian alternative to regular tacos. However, I think I spiced to little, because I noticed that Quorn itself doesn’t taste so much. Next time I’ll scoop on the double amount of spices! I had, however, difficult to eat the gluten-free tacos bread, but it’s probably a matter of taste, because my guy thought it was good hehe. I rolled up all the accessories in a large lettuce leave instead and then it all tasted all super delicious. I’m so full up now hehe!

Have you tested the vegetarian tacos before? Do you usually eat Quorn? All your tips is warmly welcome on fun ways to cook it, because this is a bit of a new world for me!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar