Annons
Annons


Verkligheten just nu


Nico är verkligen världens härligaste och mysigaste just nu! Sedan han började krypa har han blivit som en liten person – Tänk att han nu kan komma dit han vill med viljan.. Den viljan är dessvärre sladdar, eluttag, tvättställningen, lådor och glasbordet. Inte leksakshörnan haha! Sedan verkar det som att hela Nicos världsbild ändrades, dagen han lärde sig krypa. För samma dag som det hände är det plötsligt bara jag som kan natta och han vaknar väldigt ofta på natten och jag måste få honom att somna om. Har som tur var kommit på att han sover bättre bredvid mig i sängen.

Annons

Nu vet jag tack och lov att dessa utvecklingsfaser går över efter en period. Men man blir ju lite knäpp av att vakna 1 gång i timmen hela natten. Men nu har jag bestämt att han får sova bredvid mig i sängen tills utvecklingsfasen är över. Inte mig emot egentligen (förutom att jag saknar min man som får sova på soffan hehe). Men det är så himla gosigt och mysigt att vakna bredvid lilla Nico. Han älskar verkligen att gosa länge på morgonen <3 Tur det för en trött mamma som får dra sig en stund…

Idag blir, på grund av ovan skrivna, en barnsäkrardag! Vi ska åka till IKEA och handla sladdskydd, eluttagsskydd och lådspärrar med mera. Vad mer kan man tänkas behöva? Måste ändå säga att det är roligt att Nico är så stor nu, det känns som att det börjar på riktigt nu när han är mer självständig på något sätt. Längtar till han kan börja prata, ska bli så kul att höra hans tankar.

Nu ska jag inte babbla på mer. Önskar er en fantastisk dag i solen!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar