Annons
Annons


Vinyasa Yoga + lunch


Photo 2014-05-09 15 57 12
Idag blev det åter igen mitt kära Vinyasa yogapass på Yogayama på lunchrasten. Yogayama har olika fokus varje månad och denna månadens fokus ligger på bakåtböjningar, därför är hela klassen lite annorlunda uppbyggd än förra månaden. Herregud vad jag svettades. Efter tio minuter började svetten droppa från pannan och när passet var slut var det en pöl under mig och min tröja helt genomblöt. Så ni som inte tror att Yoga är träning, testa detta! 🙂 Det känns som att ju mer jag tränar yoga, desto svettigare och jobbigare blir det hur det nu kan vara så? Antar att man kör positionerna mer och mer rätt. Kul är det i alla fall!

Annons

Nu har jag avnjutit lite lunch bestående av min nya favorit: Mango- och gurksalsa med groddade linser, avokado och quinoa.Photo 2014-05-09 13 36 45

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar