Annons
Annons


Yogaresa med Springtimetravel till Turkiet


I fredags kom jag och Carro hem från en underbart härlig vecka i Turkiet. Det underbara med veckan för mig var att jag vaknade av mig själv runt 6.00 varje morgon, tog på mig kläder och gick ner till stranden för att kolla soluppgången och samtidigt gjorde lite Yoga Asanas och meditation. En av dagarna blev det så starkt och mäktigt för mig att det kom tårar. Det är någonting speciellt för mig med soluppgången, har alltid älskat att njuta av den och passar på när jag har semester. Dessutom är alla soluppgångar unika och ser ut på helt olika sätt. Den soluppgången kände jag mig extra tacksam över livet och var lycklig över att få vara en del av det.

Annons

Nu tillbaka till vad vi gjorde under veckan. Vi tränade yoga, sprang, promenerade, dansade, körde pilates och svettiga styrkepass. Mellan detta så njöt vi i solen på stranden eller av den fantastiska maten i restaurangen. Inte en enda droppe alkohol var vi sugna på under veckan utan njöt till fullo av den rena känslan i kroppen av all motion, grönsaker, frukter och det härliga vädret. Somnade ganska tidigt varje kväll helt slut men samtidigt med den skönaste känslan i kroppen. Man levde inte efter klockan på samma sätt som här i Sverige och hade verkligen tid att känna efter i kroppen hela tiden vad som behövdes. Istället för att bli helt slut efter ett jobbigt träningspass så var det ett bra sätt att få mer energi till annat.

Har hamnat i en minidepression nu när jag kommit hem och börjat ifrågasätta livet. Antar att det är naturligt och ska försöka föra in så mycket som möjligt av det positiva från resan hem till Sverige. Mer om detta i ett senare inlägg. Så länge bjuder jag på lite bilder från veckan som gick.
BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar