Annons
Annons


11 saker ni förmodligen inte visste om mig


Jag snubblade över den här blogglistan för ett tag sedan, men jag minns inte var. Tyckte det kunde vara roligt för er att få lära känna mig lite bättre!

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Ja, min mamma och pappa kallar mig för Acka eller Agga, sedan så länge tillbaka jag kan minnas.

Annons

2. Har du någon ovanlig/konstig vana? Jag vet inte om man kan kalla det ”vana”, men jag tävlar ofta med andra, men berättar det aldrig. Ofta är det personer jag inte ens känner haha.

3. Har du några konstiga fobier? Hm, inte för djur eller så. Men jag klarar inte att att stå med ryggen mot en annan person som håller i en sax eller kniv. Låter som jag haft ett trauma men det har jag inte, vet inte varför det är så.

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Jag vet inte om jag älskar den (eller jo den är bra), men av någon anledning sjuniger jag på Pochahontas ”färgier i en vind”. Sjunger den för Nico varje gång han ska sova sedan han föddes, vilket blir minst 10 gånger om dagen för jag sjunger om den flera gånger. Minns att han var ledsen de första dagarna efter att han föddes och Magnus bara ”sjung nått” och jag bara ”vadå” och så sa han snabbt ”Nått från Pochahontas”. Haha!

5. Vad stör du dig på hos andra? Hm det enda jag kan komma på som jag stör mig på är snorkråkor i näsan. Ofta är det hos barn. Kan knappt stå brevid barn på bussen om de är snoriga. Så fort Nico har minsta lilla i näsan måste jag göra en ordentlig rengöring så det ser fint ut.

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Jag tror jag blir ganska röd i ansiktet. Och så svettas jag mer om händerna. Hatar det!

7. Vilken sida av sängen sover du på? På höger sida, min kille vill alltid sova närmast fönstret för det är svalare där.

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? Det var lejonet ”Simba” från lejonkungen. Han fick följa med i många år!

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Typ ”ta hand om dig själv, prioritera träning, meditera och yoga. Stressa ned.”. Någonting jag själv strävar efter men det är så mycket lättare sagt än gjort periodsvis. Tänk om man kunde få in allt det där varje dag!

10. Vilket håll står du åt i duschen? Hehe rolig fråga, stå oftast vänd mot duschen och med ryggen mot resten av badrummet. Fram tills nu, för ofta har jag Nico i babysittern utanför så då står jag vänd mot honom och sjunger.

11. Vilken är din favoritmat som är ”dåligt” men du älskar att äta det iaf? Det är inte min favoritmat, men så fort jag är sjuk och ynklig blir jag sugen på fiskbullar i dillsås och snabbmackaroner. Det är väl något minne sedan man var liten. Tycker faktiskt det är väldigt gott!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar