Annons
Annons


2 små saker som piggat upp den här snöiga aprildagen!


yolli2

Nummer 1 lillkillen som sparkar där inne och nummer 2 nutellaglassen som också är i magen nu…

Vissa dagar säger gravidkroppen verkligen ifrån. De senaste dagarna har jag haft så otroligt lite energi med konstant yrsel och haft mer svårt att gå än vanligt, men har samtidigt haft sjukt mycket att göra. Därför är jag lycklig över att idag på eftermiddagen, kunna komma hem och lägga mig i sängen i lugn och ro, öppna en förpackning Yollibox med nutellasmak (alltså så sjukt god!!!) och njuta av att att äntligen få vila. Nästan alla jag känner som redan har barn, uppmanar mig till att VILA så mycket jag bara kan, för det blir inte mycket vila sedan. Att vara en person som är helt tvärt om och gärna är igång 24h om dygnet är det lite svårare för, men får väl se det som positivt att min kropp tvingar mig att vila. Känner att jag aldrig vilat så mycket någonsin som sedan jag blev gravid och börjar kunna njuta av det mer och mer faktiskt.

Annons

// Some days, the pregnant body really tells me what to do. The last few days I have had incredibly little energy with constant headaches and had more difficulty walking than usual, but I have also had a lot to do. Therefore I am happy that today in the afternoon, I could come home and go to bed in peace and quiet, open a package Yollibox with nutella flavor (so good !!!) and enjoy to finally rest. Almost everyone I know who already have children, tells me to rest as much as I can, because it does not get much rest soon. Being a person who is totally contrary and happy running around 24 hours a day, it is a little harder, but I choose to see it as positive, that my body forces me to rest. I have never rested so much ever, since I got pregnant and start to enjoy it more and more actually.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar