Annons
Annons


6 skönhetsfavoriter


(Inlägget innehåller ad-links)

Jag skulle inte påstå att jag är en storkonsument av smink och skönhetsprodukter, men har några favoriter som jag använder dagligen och är väldigt nöjd med. Nedan har ni dem:

  1. Torrschampoo från LCC. Perfekt när håret är precis på gränsen att bli fett och är sådär livlöst. Ger både fluff och en mer nytvättad look – Finns här (ad-link)
  2. After Sun med Aloe Vera från SASCO. Använder jag så fort jag varit i solen och den har en svalkande och uppfriskande känsla. Finns här (ad-link)
  3. Day Cream från Estelle & Thild. Mjuk ansiktskräm som är snäll mot huden. Finns här (ad-link)
  4. Nudefärgat nagellack från O.P.I. Jag är en riktig mes när det kommer till färgade naglar och använder nästan alltid naturella färger. Det är även mer använbart för det syns inte lika mycket när det skavs bort lite. Att måla naglarna är en lyxvara nu för tiden och hinns inte alltid med. Finns här (ad-link)
  5. Parfym ”Dark Rain” från Björk & Berries. Min absoluta favoritparfym genom tiderna tror jag och min kille älskar den! Finns här (ad-link)
  6. Ansiktsolja från MOSSA. En olja som man smörjer in ansiktet med på kvällen så är huden återfuktad och len morgonen därpå. Finns här.
Annons
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar