Annons
Annons


”Behind the scenes” – En smoothiebowl blir till..


Tänkte visa er hur det går till när jag gör en smoothiebowl. Det kan verka svårare än vad det faktiskt är. Nedan ser ni de olika stegen!

btscenes3
Det börjar faktiskt alltid med att jag i förväg bestämmer vilken färg jag vill att smoothien ska ha.

Annons

Vill att färgen ska passa in i instagramflödet på ett fint sätt. Därefter bestämmer jag vad som ska vara i. Efter det mixar jag och fyller en skål…

btscenes2
Sedan börjar jag dekorera, först lite enklare och om jag känner att det behövs, adderar jag bär etc. Till exempel tyckte jag det blev lite färglöst med endast blåbär. Jag väljer alltid dekoration efter vad som passar färgmässigt, men som tur är smakar allt gott ihop 🙂

rawghurt gron_igSå här kan det färdiga resultatet se ut, efter lite redigering i photoshop. Som ni ser använder jag frysta bär som dekoration, det är för jag tycker bilden blir krispigare då, dessutom fungerar de lite som isbitar och gör att smoothien håller sig lite längre tills jag ska äta den, då det tar lite extratid att fota. I Photoshop brukar jag endast förstärka färger, tona ner bakgrunden lite och ljusa upp. Men mer än så behövs oftast inte. Anledningen att jag redigerar bilderna är för att det ska se så aptitligt ut som möjligt och ofta tycker jag att mat är finare i verkligheten än på bild.  

Recept grön Rawghurt:
2 dl fryst Mango // 2 dl frozen Mango
1/2 Banan // 1/2 Banana
1/4 mogen Avokado // 1/4 ripe Avocado
1 näve Spenat // 1 handfull of Spinach
1/2 Lime, saften // 1/2 Lime, juice
1-2 tsk Risprotein // 1-2 tbsp Rice protein powder
1 dl valfri dryck, tex havremjölk // 1 dl liquid, for example oat milk

Mixa allt i en blender. Fyll en skål och som sagt, toppa med det som blir fint eller det du gillar!
// Mix all in a blender. Fill a bowl and top with anything you like or what looks good!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar