Annons
Annons


Brunch på ett av stans hetaste ställen


  Bästa Carro är även grymmaste smyckesdesignern <3

Att det är köbildning utanför ett ställe klockan 9.00 en söndag måste tyda på att det är sjukt populärt haha! Ja alltså ni ser ju bildbeviset ovan och kanske får en aning om varför. Idag träffade jag upp Carro för Brunch (ja det blir brunch vid 9 när man stiger upp runt 6 haha) på Pom och Flora. Helt sjukt att jag inte varit där tidigare, men har så länge velat gå dit. Hur som helst, sjukt god mat och trevligt sällskap. När vi ätit upp promenerade vi hela vägen från Odengatan till Söder. Jag i mina tofflor, vilket var ett rätt dåligt val, men skönt. Älskar sommarpromenader!

Annons

Efter det har jag bara hängt med familjen. Så den här söndagen har varit en riktig mysdag med andra ord.

Hur har ni spenderat söndagen?

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar