Annons
Annons


Brunch på Urban Deli


brunchN7

brunchN1

brunchN8

brunchN2
Hej finisar! Förlåt för sämst uppdatering i veckan, men den har varit rätt tuff både psykiskt och fysiskt. Efter förra helgen, som bestod av att kånka på en febrig Nico, blev det lite för mycket för mig att sedan ha full rulle med olika projekt i veckan, samtidigt som Nico inte riktigt varit sig själv. Han har alltid varit så glad och lätt att ha att göra med och ta med – men efter att han blev sjuk har han varit konstant gnällig, vägrat flaska, knappt ätit annan mat och bara velat vara vid mina bröst. Det har gjort att jag inte fått någon avlastning utan allt har gått i ett. Så igår sa kroppen ifrån och jag bröt ihop för jag kände att jag aldrig får koppla av och bara ”vara”.

Annons

Idag har därför Magnus tagit Nico från morgonen så att jag har fått lite egentid. Det är som sagt lite besvärligt med matningen, men frukt och bär gillar han. Så då får det bli så när Magnus har honom, han får äta mer ”onyttigt” hehe. Vid lunch mötte jag upp Carro för brunch på Urban Deli och det var så skönt att få sitta ostört och bara prata om allt mellan himmel och jord samt att få äta i lugn och ro. Vi satt flera timmar och jag kom hem för en liten stund sedan. Så otroligt skönt för själen.

Älskar ju att vara med min familj, men egentid är precis lika viktigt för mig och någonting som jag förstått att jag verkligen behöver för att känna mer livskvalitét. Vet att Nico inte kommer amma för alltid och han kommer bli mer och mer självständig. Men även om jag vet det och trots att jag är mamma, så är jag fortfarande mänsklig och har exakt samma behov som innan. Bara det att man själv inte är första prio längre. Det är både häftigt, utmanande, härligt och jobbigt stundtals 🙂

Hoppas ni haft en fin vecka och start på helgen!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar