Annons
Annons


CHICest Party


chic9
Fina Emelie & Angelica

chic11
 
Amelie & Karin (chefredaktör på ShapeUp)

Igår var det dags för CHICest Party! Vad jag mest såg fram emot, var faktiskt att få klä upp mig lite och komma ur min bebisbubbla en stund.

Annons

Magnus och hans mamma + pappa var här hemma och tog hand om Nico tillsammans och det gick hur bra som helst (han sov hela tiden…)!

Det var en väldigt trevlig kväll och ni anar inte hur härligt det var att komma iväg en liten stund helt själv! Dock kändes det sjukt skumt att vara ifrån min lilla familj, men det var bara under tre timmar. Väldigt coolt att säga: ”Nu ska jag hem till min familj”, fick nästan rysningar själv hehe.

Träffade mina härliga bloggkollegor Angelica (chic), Amelie (ShapeUp) och Emelie (Solo), alltid lika trevligt att hänga!

chicgoodiebag

För övrigt blev det inte så mycket sömn inatt och en tidig morgon! Sitter för tillfället med Nico i bärsjalen – Tur att man fick lite roliga saker i gårdagens goodiebag och rolig läsning! Och juste – Tack för att någon för länge sedan uppfann kaffe! 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar