Annons
Annons


Dagen från min mobil…


Så bra amnings-sjal från Glammom.se / Lunch på Finefood

snaps4snaps2

Min lilla familj ♥

Idag har varit en superskön dag hittills. Jag var endast uppe och ammade en gång inatt vilket resulterade i två väldigt utvilade föräldrar. Vi kom dessutom ut tidigt på en promenad i det härliga vädret. Gick bort mot Hammarby Sjöstad och åt lunch på Finefood – rekommenderas! Därefter passade vi på att hälsa på Pappa + familj i deras nya lägenhet. Där hängde vi på balkongen i solen, vilket var välbehövligt. Jag har nog aldrig varit så blek på sommaren någongång. När jag var gravid orkade jag knappt vara ute 5 min i solen och nu är inte prio direkt att ligga och steka i solen 🙂

Annons

Efter det promenderade vi hem igen. Gick totalt 1 mil idag vilket var så skönt, börjar sakta men säkert bygga upp min kropp igen!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar