Annons
Annons


Dagens outfit på en innergård med utlandskänsla


      

Topp Ahlvar Gallery / Shorts H&M / Glasögon RayBan / Smycken Caroline Svedbom / Klocka Daniel Wellington / Väska Ateliér Sthlm 

Jag vet att jag inte har en modeblogg, men det kan vara kul att ta en ”dagens outfit” för det! Speciellt när man hittade världens härligaste innergård som tillhör Carros kontor. Hur mysig? Kände mig extremt somrig idag och anledningen till att jag var lite mer uppklädd var för att en fotograf kom förbi för vi skulle ta bilder till hemsidan.

Annons

Ikväll blir det tidig läggning för mig, för imorgon ska jag ställa klockan på 4.45. Kl. 5.15 ska jag och Carro mötas på ett supercoolt hotell i Stockholm och checka in i sviten för FW17 fotograferingen. Är så taggad, tror det kommer bli grymt! Ha en fin kväll kära ni 🙂

 

// I know I don’t have a fashion blog, but it’s fun to take a ”today’s outfit” anyway. Especially when we found the most beautiful inneryard that belongs to Carros office. How cozy? I felt extremely summerish today and the reason to that was because a photographer came to Carros office today to take pics for the website. 

Tonight I have to go to sleep early, because tomorrow I have to get up 4.45. At 5.15 I’ll meet Carro at a super cool hotel in Stockholm and check in the suite for the FW17 photo shoot. I’m so excited, I think it’ll be awesome! Have a lovely evening 🙂

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar