Annons
Annons


Day’s on the beach


    

Hej på er! Ledsen för uteblivet bloggande igår, men jag är mycket frekvent på min instagram (både shakeforshape & angelica.eldh). Det är lite enklare att uppdatera instagram när man är utomhus största delen av dagen. Vad har hänt sedan sist då? Inte så mycket förutom att hänga på stranden, gått promenader, käkat mat, ätit glass och njutit av det vackra vädret. Idag är första dagen det är molnigt, så vi har verkligen haft tur! Hoppas solen tittar fram någon gång till innan vi åker hem på lördag!

Annons

Den här resan har verkligen varit välgörande för själen. Känner att jag fått återhämta mig, sova bättre än någonsin och fått så mycket inspiration allmänt. Jag hade ju en liten dipp innan vi åkte, men känner mig så mycket gladare nu. Ser fram emot den här våren och sommaren!

Hoppas allt är bra med er!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar