Annons
Annons


Den enklaste träningen…


Igår passade jag på att köra lite styrketräning på morgonpromenaden. Det måste ju vara världens enklaste träning, att köra utomhus med kroppsvikt. Okej, på plats ett kommer nog löpning men det kan jag ju inte göra så mycket så jag får nöja mig med detta 🙂

Annons

Gick först en powerwalk och sedan gick jag till utegymmet i Tanto för lite benböj, armhävningar, axelpress, burpees samt några magövningar. Det gick väl på 15-20 minuter och det är precis lagom just nu. Jag har verkligen varit dålig på att få till träning i vardagen för det finns alltid tusen andra saker att ta tag i och fixa. Men nu känner jag verkligen att det är dags, speciellt eftersom Nico rör sig själv sedan en tid tillbaka, då får jag inte lika mycket lyft i vardagen.

Idag känner jag till och med av träningsvärk, vilket är helt underbart haha! Det var länge sedan jag hade det i magen och jag saknar faktiskt mina magrutor lite.. Kanske dags att träna tillbaka dem!

Vad är era bästa tips på enkel och snabb träning?

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar