Annons
Annons


Den ”nakna” sanningen


Okej, lite överdriven rubrik kanske men kom inte på någon bra att skriva ovanför detta osminkade ansikte tagen kl. 8.00 på morgonen..

Tänkte kolla vad har ni för sminkvanor? 

Jag vet inte om ni märkt det men på typ alla bilder kollar jag ner eller har solglasögon. Det är faktiskt oftast för jag inte har smink. Dumt egentligen att man inte ”vågar” visa hur man ser ut naturligt. Varför är det så?!

Annons

Oftast har jag inte smink på mig till vardags och på bild tycker jag dessutom att jag ser extra sliten ut utan smink. Det är synd för jag gillar egentligen att vara osminkad för det mesta, för då är det så roligt när man väl sminkar sig till festligare tillfällen. Man bara ”wow” i spegeln då haha! Dessutom glömmer jag nästan alltid (läs orkar) att tvätta bort sminket på kvällen, vilket resulterar i att jag ser ut som en clown på morgonen. Och hyn blir ju så förstörd när man sover med smink och massa finnar ploppar upp, icke bra! Förstår inte att det ska vara så jobbigt, för jag är alltid så nöjd dagen efter när jag orkade tvätta bort det… Någon som känner igen sig? Det är nog den största anledningen för mig, lathet. Jag tänker på morgonen om det är värt att ha smink just den dagen eftersom jag måste tvätta bort det på kvällen.

Hur tänker ni? Har ni smink varje dag eller aldrig? Vore så kul att veta 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar