Annons
Annons


En barnsligt god morgon på Haymarket


 

Imorse fick jag nästan väcka Nico för att vi skulle iväg på ett frukostevent (nästan). Han sov till 8.30 och jag var uppe vid 7.00 – en dröm! Då kunde jag för en gångs skull sminka mig och göra mig iordning i lugnt och ro, vilket händer extremt sällan 🙂

Annons

I en härlig svit på Haymarket var jag, tillsammans med massa andra härliga mammor bjudna på frukost  och Juiceboost gjord av grymma Anja i form av en workshop, för att prata om hur bra det är med frukt och grönt i juiceformat och slog hål på några av de vanliga myterna, som att juice inte skulle vara bra för att det innehåller socker. Kort och gott är det inte det naturliga sockret vi ska vara ”rädda” för utan det tillsatta.

Vi behöver inte heller vara rädda för att ge våra barn juice, eftersom studier har visat att barn som dricker juice, äter bättre överlag om man ser till helheten av matkonsumtionen. Enstaka dagar är inte det man kollar på då, utan veckovis. Det är ett bättre sätt att mäta. På så sätt gör det ingenting om en eller två dagar innehåller lite mindre frukt och grönt om resterande gör det.

Så för att sammanfatta – frukt och grönt är bra för stora och små, varje dag!

När frukosten var klar, hade jag ett möte inbokat på Gretas (för att vara lite tidseffektiv). Älskar verkligen atmosfären där. Nu är jag äntligen hemma igen och är helt slut, det tar på krafterna att släpa med bebis överallt, även om det är mysigt med ständigt sällskap 🙂


Följ mig på instagram / Följ mig på facebook

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar