Annons
Annons


En dag fylld av glass & champagne


Vissa dagar är bättre än andra. Till exempel gårdagen. Trots en stressig eftermiddag med massor av inplanerade möten + event, så är det många roliga saker som spikades. Älskar när saker man rullat igång, börjar falla på plats. Hade först en inspirerande lunch på Story Hotel och provade bland annat att blanda glass och champagne för att se om det kunde vara en bra kombo, inför ett kommande event vi ska ha tillsammans. Sedan hade jag ett möte på Gretas innan Yollibox bjöd in till sviten på Haymarket för lansering av deras nya glass. Så trevlig dag!

Annons

Jag känner mig nästan lite hög på livet just nu för jag har träffat så många inspirerande personer den senaste tiden och för det är så mycket roligt på gång. Har verkligen längtat efter att ha mer tid att jobba sedan jag fick barn efter att ha spenderat så mycket tid hemma. Variation är det bästa!


Hann även med något som inte innehöll glass mellan möten på Gretas. Älskar deras avokadomacka


Dagen avslutades i en Svit på Gretas och träffade bland annat den här härliga tjejen. Ja, jag drack upp min champagne och ja, jag hade typ pyjamaskläder på mig…


Och det bjöds på glass från Yollibox som kommer ha en glassvagn utanför Haymarket hela sommaren. Drömgod!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar