Annons
Annons


En liten måndagslista!


Glad måndag på er! Har sett att många bloggare lägger upp listor lite då och då och tänkte att jag själv inte ska vara sämre. Här kommer därför en liten måndagslista!

1. Vad ser du fram emot den här veckan?
Hade det här blogginlägget kommit upp tidigare imorse hade det stått Yogafrukost på Urban Delis takterrass med Philosopy, men nu har jag redan varit där. Så nu ser jag fram emot en vecka med fint väder och en drink med en killkompis jag inte träffat på länge i slutet av veckan.

Annons

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Den senaste bloggen jag började läsa är härliga Alexandra på Elle.se, som jag hittade genom Anjas blogg. Härlig energi hos de tjejerna!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Vi  har storhandlat den här helgen för att vi varit så sjukt dåliga på att laga mat själva den senaste tiden. Tänkte göra ett storkok med ugnsrostade rotfrukter med grillad halloumi. Sedan kommer såklart massa härliga frukostar!

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Få in Yoga! Jag var på ett yogapass imorse och det var så otroligt härligt. Jag vet ju att jag mår så bra när jag tar mig tid till det och det är mitt mål den här veckan, få in minst 2 yogapass innan veckan är slut.

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Ta vara på det härliga vädret och njut!

6. Vad gjorde du igår kväll?
Jag, Magnus och Nico var och åt morsdagmiddag tillsammans med min mamma och syskon på Fågelbro. Länge sedan jag var där och har så många barndomsminnen från alla somrar som vi spenderade där när jag var liten.

7. En bild som symboliserar denna dag:

8. Vad åt du till frukost idag?
Chiapudding med apelsinjuice och surdegsbröd på Urban Deli som serverades efter Yogapasset.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
Ofta vaknar jag av Nico (mellan kl. 5.30 & 8.00) men idag var jag först uppe, väckt av alarmet kl. 7.00.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?
Oftast har jag jeans och en t-shirt. Nu när det är finare väder åker jeans shortsen fram.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar