Annons
Annons


En till måndagslista


God morgon och glad måndag! Hoppas ni har en skön start på veckan! Jag tänkte göra till tradition att ha listor på måndagar, vad sägs om det? Just måndagar är svårt att komma på någonting kul att blogga om eftersom veckan inte hunnit börja 🙂

Annons

1. Var är din mobiltelefon? Brevid mig och kommer på mig själv att jag ständigt kollar på den. Måste verkligen ta en mobil-detox snart!

2. Var är din andra hälft? Han är pappaledig och tar hand om Nico hemma <3

3. Ditt hår? Oborstat haha, har blivit så lat senaste tiden…

4. Dina kläder just nu? Vit tunika, svarta byxor och beige jacka + skor. Rena!

5. Ditt humör? Bra! Jag älskar ju måndagar och var uppe med tuppen kl. 6.00 imorse och det har varit full rulle sedan dess!

6. Din dagsplan? Frukost & jobb på Non Solo Bar. Strax ska jag till kontoret och jobba några timmar. Sedan ska jag fota ett event innan det blir dags att åka hem till familjen.

7. Det bästa du vet? Att gosa med min familj <3

8. Din dröm inatt? Oj, tror inte jag drömde någonting inatt, i all fall inte vad jag kommer ihåg. Däremot vaknade jag sjukt många gånger av Nico som helt plötsligt bestämde sig för att sova dåligt… Hej Kaffe!

 

10. Din hobby? Så svår fråga men jag måste nog säga att mitt jobb är min hobby. Älskar varje sekund jag får tid att jobba!

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar