Annons
Annons


Hur man tar med bebis på event, hårprodukter och sånt!


BILD3 BILD2 IMG_4870BILD5produ

Nu har jag precis fått Nicolas att sova efter en (vad som känns) fullspäckad dag. Egentligen har jag varit hemma hela dagen förutom ett event mitt på dagen, men en aktivitet per dag räcker gott och väl!

Annons

Jag var på ett event i Champagnebaren på Södra Teatern för lansering Schwarzkopfs nya serie med ”Omegaplex”-teknologi. Det säger inte mig så mycket, men för att översätta ska det vara väldigt bra för skadat hår. Det känns ju perfekt nu när jag ammar och har tappat massa hår, samt har en bebis som vägrar släppa taget när han väl fått tag i en tofs.. 🙂 Ska testa produkterna och så kan jag berätta för er vad jag tyckte sedan!

Nicolas fick följa med på eventet och det gick hur bra som helst, han satt nöjt i sin BabyBjörn och kollade på allt som hände. Tror även att han charmade en och annan. Jag ammar ju fortfarande honom och har kommit på att vissa kläder verkligen inte passar som amningskläder. Sedan är det ju inte alltid det finns ett bra ställe att sätta sig och amma på, så jag pumpade faktiskt en flaska innan och tog med mig. Ska nog börja göra det mer när jag ska iväg på stan. Man blir inte lika beroende av att hitta ett amningsvänligt ställe, utan kan mata honom lite var som helst då. Det är väldigt skönt att han tar flaskan också, håller tummarna att det fortsätter så!

Hoppas ni haft en härlig dag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar