Annons
Annons


Familjelördag!


 

Jag lovade ju mig själv att inte jobba i helgen och hittills har det faktiskt gått bra. Är så stolt över mig själv haha! Kanske låter konstigt men det är svårt att skilja vardag från jobb när man jobbar med Sociala Medier men ibland får man tvinga sig själv.

Annons

Vi började dagen med en promenad längs med vattnet. På tillbakavägen stannade vi i Tanto för lite träning och sedan gick vi till Hornstulls Marknad och åt en supergod halloumi-någonting med bland annat bananchips och majsbröd. Det var så sjukt gott!!!

Vi missade dock helt att det var vårstädning, så när vi kom tillbaka blev det inte så glada miner från föreningen men Magnus hoppade in och drog ett stort lass.

Resten av dagen kommer bara bli lugn och jag verkligen njuter av att inte ha några måsten. I och för sig skulle vi verkligen behöva städa. Ni vet när man köpt någonting nytt, då slutar man helt plötsligt bry sig om hur det ser ut hemma. Det är inte lika roligt att piffa längre för tankarna går till nya boendet och hur man ska inreda där.. Tur att det bara är 2,5 månader kvar 🙂

Hoppas ni har en jättefin lördag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar