Annons
Annons


Första utekvällen på 1,5 år!


Hej kära ni! Hoppas ni mår bra. Idag är jag faktiskt lite småbakis för första gången på jag vet inte hur länge (om man inte jämför med att jag ofta känner mig bakis ändå på morgnarna efter sömnlösa nätter..). Nu kanske ni undrar varför och det är helt enkelt så att det inte varit läge. Dessutom har jag inte velat det när jag ammade och nu har jag helt slutat att amma, för ca 2 veckor sedan.

Annons

Hur som helst. Vi började med en drink på kontoret för att sedan bege oss till Star Studio för AW med alla söta tjejer som jobbar där. Vi drack en supergod drink gjord på citronglass och champagne, dröm! Sedan gick vi till Hallwyllska Palatset och åt middag. Det blev inte en supersen kväll utan jag var väl hemma strax innan 23. Drack en resorb och massor av vatten och har faktiskt mått ganska bra idag. Klart känner man sig lite seg, men jag trodde det skulle vara mycket värre eftersom jag inte druckit på så länge. Däremot tog jag det rätt lugnt igår, jag gillar inte att vara onykter och dricker hellre varannan vatten och mår bra dagen efter. Vill inte heller vara full när jag kommer hem till min familj och inte heller vara bakis så jag inte orkar leka med Nico. Igår var därför helt lagom tycker jag, kände mig till och med som en ansvarsfull förälder haha.

Idag tar vi det bara lugnt här hemma. Hade hoppats på lika fint väder idag så man kunde sola men håller tummarna för imorgon istället. Hoppas ni har en härlig helg so far!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar