Annons
Annons


Frill – The frozen smoothie


God morgon! Hoppas allt är fint med er och jag vill även passa på att välkomna alla nya läsare, så roligt att ni hittat hit 🙂

Idag tänkte jag dela med mig av ett supergott recept – gjord på glass. Ja, ni hörde rätt! Men inte vilken glass som helst utan nämligen frukt, bär och grönsaker – i glassformat. Den är bland annat vegan, glutenfri och sockerfri. Jag jobbar ju med sociala medier och marknadsföring för lite olika varumärken och har nu börjat jobba med Frill. Frill finns redan i UK och ska nu även lanseras i Sverige. Jag älskar verkligen glassen själv, så det känns roligt att jobba med deras sociala medier.

Annons

Nu till receptet. Häromdagen gjorde jag en mellis-smoothie gjord på:
2 dl Havremjölk
2 skopor Frill Bursting Berries
1 msk valfritt växtproteinpulver
Topping – Granola

Så himla gott och lätt!

Spana in Frill på instagram här >>

Ha en fin dag kära ni!

I samarbete med Frill 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar