Annons
Annons


Frozen yoghurt med granola – som en glasspinne!


Okej mina vänner, håll i er! Detta gjorde jag mest på test, för jag tänkte det skulle bli en fin bild – men oj så gott det blev! Receptet är hur enkelt som helst och hur lyxigt är det inte att äta frozen yoghurt med granola till frukost? Påminner nästan om frozen cheesecake. Ni måste testa, det är för lätt (och gott) för att ni inte ska göra det!

Annons

Ingredienser
Fet yoghurt, jag använde grekisk yoghurt
Färska hallon
Granola

Valfritt: Pitayapulver, ätbart pärlglitter och hjärtströssel

Gör så här: Fyll islgassformar med yoghurt till ca 2/3. Stoppa i några färska hallon och rör eventuellt i pitayapulver för att få en lila färg. Fyll på med granola till toppen och stoppa i en glasspinne. Frys minst 4 timmar (eller över natten). För att få ut glassen ur formen kan man spola lite hett vatten på utsidan ca 20 sekunder. NJUT!

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar