Annons
Annons


Nattvaka – och den perfekta avokadon


Med det sagt förstår ni nog att Nico blivit sjuk och natten har varit sömnlös, mest för Magnus. Jag fick sova lite mer, vilket var väldigt snällt. Jag tar oftast nätterna i vanliga fall, men när Nico är sjuk, brukar Magnus alltid ta ansvaret <3

Annons

Jag förstår såklart att man inte kan undvika att ens barn blir sjuk. Men med tanke på RS viruset, gör jag aktiva val och åker till exempel minimalt med kommunaltrafiken och ställer alltid frågor till de vi träffar om de har sjuka barn. Det är inte roligt att ha en förkyld bebis som fortfarande ammar, de kan nämligen inte äta när de är täppta och det är så jobbigt. Dessutom hade jag så många planerade saker den här veckan och nu får jag ställa in allt, på grund av han blev sjuk.

Till något roligare. När jag delade min avokado imorse var den sådär perfekt. Ni vet som den bara är 1 på 100 gånger. Många avokados är oftast bra, men ni vet när den är sådär perfekt i färgen och härligt krämig och gudomligt god – love love love it!!

Nu ska jag mysa med familjen. Bilden ovan är min tagna bild, men ett instagramkonto som heter @reallifelines som gör illustrationer, har gjort om den till en mycket söt bild.

Ha en fin dag!

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar