Annons
Annons


Hårddisk som kraschat, 4 timmars sömn och sommardrink!


Hej fina ni! Hoppas ni mår bra! Jag har haft en riktigt dålig dag faktiskt och hade en sjukt dålig natt. Det började med att jag gick och la mig sent, för min externa hårddisk kraschade igår kväll, där jag har PRECIS HELA MITT LIV!!! Alla jobb, alla filmer och bilder sedan Nico föddes, alla privata bilder och exakt alla jobbfiler. PANIK! Har nu lämnat in den för att förhoppningsvis kunna rädda något och det blev en dyr historia, kommer landa på minst 10 000 kr. Så sjukt segt, men vad ska man göra. Hoppas verkligen att det löser sig!

Annons

På toppen av detta vaknade Nico typ 4.00 imorse och vägrade somna om. Man kan inte ha totalt 3-4 timmars sömn på en natt och fungera normalt. Har känt mig bakis hela dagen och det känns som jag är i en bubbla. En bubbla av trötthet och en känsla av tomhet. Tomheten av att allt jag byggt upp under flera års tid är helt borta. Jag ber till alla teknikgudar att det går att rädda!

Till någonting annat. Så här ser jag ut idag. Är på väg till en sommardrink på Caroline Svedboms kontor med massa härliga människor. Det blir rosé bubbel och plockmat. Jag har trott att det har varit fredag hela dagen, men insåg just att det bara är onsdag, haha! Ytterligare ett tecken på min trötthet. Men förmodligen kan lite trevligt sällskap och bubbel rädda denna dag.

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar