Annons
Annons


Havrecookies med jordnötssmör och banan


havrecookies1
havrecookies2

Idag lyxade jag till det och bakade cookies till frukost. Nu tänker ni säkert, hallå man kan ju inte äta cookies till frukost?! Jo men det kan man och dessa är helt fria fån socker och är supernyttiga!

Annons

RECEPT HAVREOCOOKIES (ca 5-6 st)
1,5 Banan
1,5 dl glutenfria Havregryn
1/2 tsk Vaniljpulver
1 msk Jordnötssmör från Green Choice
3 msk Vatten
1,5 msk Linfrön

Sätt ugnen på 200°C. Blanda vatten och linfrön i en separat skål. Mosa sedan bananer, häll i havregryn, vaniljpulver och jordnötssmör och rör om ordentligt. Tillsätt därefter linfrön och vatten och blanda. Klicka ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper och toppa eventuellt med lite kakaonibs. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Låt svalna en stund och njut sedan av en lyxigt god frukost!

Fritt från: Gluten, laktos, socker

havrecookies4

// Today I had a luxury breakfast and baked cookies. Now I’m sure you think ”hey you can not eat cookies for breakfast?!” Yes, but this you can eat and they are completely free from sugar and are super healthy!

RECIPES HAVREOCOOKIES (about 5-6)
1.5 Banana
1.5 dl gluten free rolled oats
1/2 tsp vanilla powder
1 tablespoon peanut butter from Green Choice
3 tablespoons water
1.5 tablespoons Linseed

Preheat the oven to 200°C. Mix water and flaxseed in a separate bowl. Mash the bananas then, pour in oatmeal, vanilla powder and peanut butter and stir well. Then add flax seed and water and mix. Click the small balls on a baking sheet with parchment paper and sprinkle possibly with some cacao nibs. Bake in the oven for about 15-20 minutes. Let cool for a while and then enjoy a luxury good breakfast!

Free from: Gluten, lactose, sugar
(In collaboration with Green Choice)

2 kommentarer | Translate


Annons



Laddar