Annons
Annons


Haymarket = Hötorget på svenska


   Alltså ”God Dag yxskaft” på mig! Har tidigare funderat på varför de döpte nya Scandic på Hötorget till ”Haymarket”, men sedan inte tänkt vidare på det. Imorse var min kille ironisk mot mig och frågade om Hay var Hö på svenska, varav jag svarade ja men tänkte inte mer på det. Sedan frågade han om Haymarket låg på Hötorget och jag svarade ja glatt. Även det ironiskt. Då trillade poletten ned – Hötorget är ju Haymarket på engelska. Alltså man är inte smart ibland..

Annons

Hur som helst. Varför Haymarket Haymarket kom på tal var för att jag och Angelica skulle träffas och äta frukost där. Så himla gott och mysigt. Jag åt en avokadomacka och yoghurt med granola. Älskar att unna mig sena frukostar i veckorna nu när jag är mammaledig – inte alltid man kommer kunna göra det! Vi pratade allt ifrån barn (Angelica har ju en liten dotter på 1,5 år), livet som mamma och jobb. En supermysig start på dagen!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar