Annons
Annons


Hej då SATS – Hej Bruce!


Har ni hört talas om Bruce? Om inte borde ni spana in det på en gång. Det är en app man prenumererar på där man kan träna på i princip alla träningscenter runt om i Stockholm (förutom sats). Man kan träna allt ifrån yoga till crossfit, till kajak, simning och tennis. Hur bra?! Har länge saknat ”riktig” yoga på Sats för jag gillar att variera mig men det hade varit för dyrt med två träningskort tycker jag.

Annons

Så, nu har jag sagt upp mig från SATS och provar Bruce en månad för att se om jag lyckas komma iväg på mer träning. Än så länge har jag varit på ett Yogapass på Altromodo Yoga och i förrgår var jag på ett event de hade på Hötorgsterrassen. De verkar ha lite events då och då vilket är jättekul! Nedan har ni lite bilder från eventet häromdagen som bestod av yoga och dans!

Träffade finaste Karin!

  

Träffade även grymma (och sjukt sarka) Fanny, om kollar hennes instagram kommer ni förstå vad jag menar!!

Bilderna ovan har jag lånat från Karin Rahm, Fanny Ahlfors och André ”MG” Wisén

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar