Annons
Annons


Hello baby bump


Hej på dig bebiskulan. Nu är det ingen tvekan om att jag ser gravid ut och jag måste erkänna att det är en underbar och obeskrivlig känsla. Det häftiga är att jag aldrig känner mig ensam och det är som meditation att bara ligga och känna sparkar och rörelser där inne, skulle kunna göra det i flera timmar utan att bli uttråkad.

Annons

Igår sjöng min kille för magen och sedan lyssnade vi på massor av musik. Efter ett tag när vi slutat lyssna och började prata om annat, fick jag en konstig känsla av att vi inte var tre i rummet längre. Det är som att jag redan ser oss som tre och det är så häftigt, även om han endast är inne i magen fortfarande så har jag redan tagit till mig honom i mitt hjärta som en levande person. Sjukt coolt!

 

// Hello to you baby bump. Now it is no doubt that I look pregnant and I must admit that it is a wonderful and indescribable feeling. The cool thing is that I never feel lonely and it’s like meditation to just lie and feel the kicks and movements in there, could do it for hours without getting bored.

Yesterday my guy sang for the stomach and then we listened to lots of music. After a while, when we stopped listening and started talking about other things, I had a weird feeling that we weren’t three in the room anymore. It’s like I already see us as three and it’s so awesome, even though he is in the belly still, I’ve already taken him to me in my heart as a living person. So cool!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar