Annons
Annons


I CAN I WILL


IcanIWill2IcanIWill3

Mitt hemmagym består för tillfället av den snygga mattan från Grounded Factory. På mig har jag träningsbyxor från I can I will och som inte syns på bilden, en amnings-sportBH från GlamMom

Efter nästan nio månader av stillasittande/liggande på grund av foglossning och lågt blodtryck är jag så lycklig över den snabba återhämtningen efter förlossningen. Jag kan redan vara ute och promenera långa promenader i högt tempo vilket är underbart härligt för själen. Just nu känns det även som det är viktigare än någonsin att bygga upp kroppen igen men att skynda väldigt långsamt.

Annons

Har en bok om träning efter graviditeten och de första 10 veckorna består endast av magaktiveringsövningar och promenader som konditionsträning. Det tycker jag känns sunt och försöker få in magaktivering åtminstonde varannana dag. Men det är inte helt lätt med en liten, så fort man tror att det finns lite tid över när han sover – vaknar han. Därav har jag inga krav eller mål utseendemässigt, endast att göra så gott det går!

Håller på att skriva på en förlossningsberättelse, är i valet och kvalet om jag ska publicera. Är det någonting ni vill läsa?

IcanIWill6

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar