Annons
Annons


I min väska…


iminbag

Okej.. erkänner att den innehåller lite mer än ovan. Men, grunden är alltid samma. Har världens bästa torrschampoo (organiskt) från Tabitha, nödvändigt som trött och stressad småbarnsmamma…

Behöver även alltid ha med mig något snacks i väskan (typ choklad), när blodsockret faller. Och det gör det ofta. Min kille fyller alltid skötväskan i smyg, så att det alltid ska finnas något att äta..

Annons

Sedan vet jag inte hur det går till, men varje gång jag varit förbi på Carros kontor, hamnar minst ett par nya smycken i min väska. Har så många påsar hemma nu, de åker fram och tillbaka mellan mig och kontoret.

Sedan har jag ju nästintill alltid Nicolas med mig, då är det nödvändigt att ha lite leksaker med mig.

Och juste, min absoluta favoritparfym genom tiderna från Björk & Berries, som jag redan skrivit om. Är obsessed i doften, sprutar flera gånger om dagen hehe…

Vad har ni alltid i väskan? 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar