Annons
Annons


Inga ursäkter


Hej hopp! Det här fina tränings-setet fick jag hem från Puma förra veckan. Nu känns det ju inte som att jag har några ursäkter alls till att inte träna! Kände mig däremot lite krasslig hela förra veckan och därmed blev det inte av. Jag som var så peppad efter förra helgen, men det är ju så det kan bli på vintern.

Annons

Nu har vi äntligen bokat en resa till Portugal i April och senast jag hade på mig bikini (utan att vara gravid), kommer vara nästan två år sedan – sjukt! Kroppen har förändrats en del efter graviditeten, men helt ärligt känner jag till det bättre! Är så stolt över vad kroppen klarat av och jag är så mycket starkare innan i både armar och ben, trots att jag inte tränat så mycket. Utseendemässigt bryr jag mig inte så mycket, inte så att jag känner att jag måste vara ”strandredo”, det är man väl alltid egentligen?! Bara att ta på sig en bikini…

Däremot vill jag gärna komma igång med promenader och träning för välmåendets skull. Man blir ju så mycket piggare och cirkulationen kommer igång. Ser även fram emot att träna i Portugal och det vore så himla skönt om jag kunde våga mig på att springa! Då är det bra om jag vant kroppen lite, så får köra mycket rehab (har ju en spricka i menisken).

Har ni kommit igång med träningen i år? Vi kanske ska peppa varandra!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar