Annons
Annons


Jag har hittat tillbaka till yogan <3Älskar min fina matta från Grounded Factory <3

God kväll kära ni! Hoppas ni haft en underbar helg. Vädret har ju varit så härligt, trots moln. Riktigt somrigt! Idag startade jag dagen med lite yogaövningar på vår innegård i solen och sedan har vi bara tagit det lugnt med familjen, gått en promenad och städat lite. Precis som en söndag ska vara tycker jag 🙂

Annons

Är så lycklig att jag hittat tillbaka till yogan och har satt upp ett mål för mig själv. När den här sommaren är slut ska jag kunna stå på händer. Det är inte helt lätt och jäklar vad träningsvärk man får och ömma handleder. Men kul är det! Att träna stå på händer påminner mig om när jag var liten, då hade jag och mina kompisar ha stå-på-händer tävlingar så fort vi sågs. Jag var aldrig den bästa på det men tycker inte det är för sent att börja nu. Har nu även bokat upp mig på 4 yogapass den kommande veckan, längtar så mycket <3

Hoppas ni haft en underbar helg!

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar