Annons
Annons


Jag, Nico och vagnen..strollernico2

Äntligen kom jag ut haha! Vet inte vart tiden tog vägen eller dagarna den här veckan, men jag har inte varit utanför dörren sedan i måndags. Juste, Nico har ju varit förkyld, så har inte velat att han ska bli nerkyld. Har helt enkelt bara myst hemma.

Annons

Idag har jag haft en photoshoot i min lägenhet, inför Alla Hjärtans Dag. När det var klart kom vi äntligen ut på en liten promenad tillsammans. När vi var på väg hem igen var klockan närmare 16 och då slog det mig – det var fortfarande ljust ute. Hurra! Äntligen är våren på ingång. Visst blir man hundra gånger piggare när det är ljust ute? Jag har nästan glömt bort hur mycket man gör sent på kvällarna under sommarhalvåret. På Vintern går jag ju typ och lägger mig klockan 20.00 för det är ju kolsvart.

Vilket konstigt inlägg det blev. Har tyvärr inget smarrigt recept att bjuda på idag men om ni spanar in det senaste, kan ni säkert hitta inspiration till lite hälsosamt bak 🙂

Ha en härlig torsdagskväll!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar