Annons
Annons


Långpromenad och hemmaträning!


Hemmagym1 Hemmagym5

God morgon! Hoppas ni mår bra! Idag är jag lite trött, sov inte så mycket inatt – stor skillnad från igår natt då N sov i 4,5h intervaller. Det är väl så nu, inga rutiner finns. Nu ligger han i alla fall och sover på mitt bröst i bärsjalen medan jag bloggar.

Annons

Igår var en härlig dag. Vi gick en lång promenad runt söder och käkade lunch på Hälsocafét. När vi kom hem gjorde jag iordning vårt lilla hemmagym och gjorde lite övningar. Har mätt min diastas och den är knappt ett lillfinger i bredd och när jag aktiverar magen så är det inget mellanrum så jag känner att jag kan börja med lite mer styrkeövningar. Känner verkligen att jag måste göra det nu. Annars tror jag att ryggontet kommer komma som ett brev på posten, i och med allt bärande. Mycket härlig iallafall att komma igång. Tänkte även börja med lite lättare spinning, kanske blir det ett pass redan den kommande veckan. Åh så jag längtat!

Btw. Gjorde en smoothie igår som jag skulle blogga om men vet ni vad – den blev sjukt ful och smakade inte speciellt gott heller haha, även jag kan misslyckas! Improviserade däremot fram ett (vad jag hoppas) sjukt gott recept på en nyttig minitårta – ska se om jag hinner lägga upp den idag. Håll utkik! 🙂

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar