Annons
Annons


Lättlagad hemmagjord barnmat i regnbågens alla färger!


Jag har ju helt glömt bort att berätta för er mitt ”hemliga” projekt som jag började med i höstas. Det var nämligen så att jag och min BVC sköterska Lina, fann varandra på ett möte och hittade ett gemensamt intresse och dröm – att inspirera föräldrar till att göra hemmagjord barnmat. Resultatet blev www.minimefood.com. Spana gärna in sidan och kom mer än gärna med feedback! Tanken är att sidan ska vara levande och kommer fyllas på med nya recept och artiklar som gäller barn från 4 månader och uppåt varje vecka!

Annons

Nedan har ni några smakprov på vad ni kan hitta på sidan:

Snabba äggmuffins >>

Smoothietårta med granolabotten >>

En puré med olika lager av smaker >>

 

Laxbiffar med potatisstavar och avokadomos >>

Jordgubbsglass >>


Följ mig på instagram / Följ mig på facebook

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar