Annons
Annons


Lunch på Koloni


koloni3
5
koloni4

God morgon finaste läsare <3 Imorse vaknade jag och kände mig rätt sliten, har flängt runt så mycket de senaste dagarna så jag antar att kroppen säger ifrån lite nu. Det är mycket att fixa med lägenheten och på kvällarna har jag och min kille varit på Profylaxkurser. Igår hann jag i alla fall med en lunch med Jamie. Det blev en zucchini-nudelsallad på Koloni som ligger på Biblioteksgatan. Jag har ju helt missat det stället fast jag bor ett stenkast därifrån nu. Hur som helst, super trevligt och mysigt att träffa Jamie en stund.

Annons

Snart ska jag till barnmorskan för kontroll av blodvärden samt för att se hur livmodern växer. Sedan måste jag förbi lägenheten igen och ikväll börjar vi packa. Wihoo!

// Good morning lovely readers <3 This morning I woke up and felt really tired, has been around so much the past few days so I guess the body gives up a bit now. There is much to fix the apartment and in the evenings, me and my guy has been on the Prevention Courses. Yesterday I managed to have a lunch with Jamie anyway. It became a zucchini noodle salad on ”Koloni” located on Biblioteksgatan. I’ve completely missed the place although I live so close now. Anyway, super nice and cozy to meet Jamie a while.

Soon I’ll meet the midwife for the control of blood values and to see how the uterus grows. Then I’ll pass the apartment again and tonight we start packing. Wihoo!

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar