Annons
Annons


Lyxig söndagsmorgon


God morgon finisar! Förlåt för uteblivet bloggande igår, men ibland är det skönt att bara ”vara” också. Startade lördagmorgonen med ett träningspass och efter det mötte jag upp Magnus och Nico för lunch på Klang i Hornstulls Galleria. Efter det hade jag lite jobb att beta undan och sedan bestod resten av dagen bara av chill hemma.

Annons

Idag vaknade jag 6.00 och insåg att jag sovit ca 9-10 timmar inatt!!! Vi gick alla och la oss runt 20.00 och därefter vaknade Nico endast för mat 23.00 och 2.00 (inget rapande / gråt däremellan). Sedan sov han djupt till 6.00 och då jag bestämde mig för att gå upp när han somnade om för att få lite egentid. LYX! Är verkligen tacksam över att nätterna börjar bli bättre nu. Jag tror det beror på att Nico fick sova i min famn några nätter och efter det tog vi bort sidan på spjälsängen. Efter nätterna i min famn sover han mycket bättre i sin säng än hos mig. Nu sover Nico vänt mot mig och ibland vaknar jag av att han vaknar lite halvt, sträcker ut armen och smeker med handen över mitt ansikte, för att direkt efter det somna om igen. Ååh Sötnosen <3

Hur som helst. Nu ska jag inte babbla på mer, strax ska jag iväg och fixa med min bokföring (suck! tar sådan tid) och tänkte egentligen bjuda på ett smarrigt recept här i bloggen. Kände att det var dags för en ljuvlig choklad nice cream. Receptet hittar ni nedan – Enjoy!

NICE CREAM MED CHOKLAD
2 frysta Bananer
1 msk Kakaopulver
1 Dadel

Mixa bananerna, kakao och dadeln i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Fyll sedan en skål. Servera med blåbär och aprikos. Ät direkt och njut!

// English //

NICE CREAM WITH CHOCOLATE
2 frozen Bananas
1 tablespoon cocoa powder
1 Date

Blend bananas, cocoa and dates in a food processor until it becomes a creamy consistency. Then fill a bowl. Serve with Blueberry and apricot. Eat right away and enjoy!

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar