Annons
Annons


Mammagrupp och lunch på Usine


Hej på er! Hoppas ni haft en härlig fredag idag. För mig har det varit en bra dag hittills, trots tidigt uppvaknande (kl. 5.30). Det är verkligen tur att jag lägger mig vid 19/20-tiden på kvällarna. På så vis lyckas jag ändå lappa ihop natten så jag får 7-8 timmar, annars hade jag nog inte varit människa på dagarna.

Annons

Förmiddagen bestod av lek med Nico och lite jobb i hans sovpauser. Sedan gick vi en promenad till Usine på Södermalm för träff med mammagruppen. För mig var det första mötet med de andra, men de andra har redan setts en gång. Jag missade helt första mötet. Har frågat min BVC barnmorska så många gånger om när det skulle starta och när jag äntligen fick hem lappen tänkte jag ”jag läser den sen” och vips hade det gått två veckor. När jag sedan läste den hade den första träffen redan varit haha, typiskt! Ett väldigt tydligt exempel på min vardag nu för tiden 🙂 Måste verkligen lära mig att aldrig tänka ”jag gör det sen” för då glöms det bort helt..

Hur som helst. Det var en supertrevlig lunch och väldigt gott, åt deras vegetariska alternativ som var helt fantastiskt god. Måste äta där snart igen!

Förresten, hur kallt är det inte ute nu? Alla säger att det ska bli en väldigt kall vinter i år, hoppas inte! Det känns som man glömmer bort lite hur kall och lång vintern kan vara här i Sverige. Ska nog kolla på utlandsresor i helgen! Har ni något bra tips på resor med små bebisar? Funderar på att köra charter racet med Kanarieöarna och all inclusive typ.. Någon gång måste ju vara den första 😉

Oj vad jag babblar. Ska sluta nu men vill önska er en fortsatt härlig fredag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar