Annons
Annons


Mammapyssel och insomnia


Visst är det någonting speciellt med framkallade bilder i vår digitaliserade värld! Jag älskar fysiska bilder och det är ju faktiskt så lätt egentligen, bara att ladda upp på någon hemsida som framkallar så kommer de i brevlådan några dagar senare. Ska verkligen bli bättre på att göra album och det passar ju perfekt nu när jag ändå är mammaledig och spenderar så mycket tid hemma.

Annons

collage1

Över till någonting annat. Har varit vaken sedan klockan ett inatt. Jag är normalt en person som somnar på någon minut och har gjort ända fram till inatt. Vet ej vad som hände. Vi har haft det svårt att få Nicolas att sova i sin säng, men igår gjorde jag verkligen ett tappert försök, som tog ca 1 timme. Höll på att somna under hela tiden och det kunde ha slutat med att han somnade på mitt bröst, men jag lyckades hålla mig vaken. Helt plötsligt sov han i sin säng och jag blev så glad – men jag var helt plötsligt klarvaken. Försökte allt; räkna får, rulla ögonen, fokusera på andningen – men kunde inte somna. Lyckades dock somna till, men så fort jag började drömma förstod jag i drömmen att det var en dröm på grund av att det var så overkligt och vaknade direkt. Låg vaken genom hela hans sömn tills han vaknade nästa gång vid 3. Ammade då igen och lyckades även denna gång få honom att sova i sin säng, även denna gång slumrade jag till under tiden. När han äntligen somnade i sängen vid 5 hände samma sak – jag var klarvaken. Samma sak där med att vakna upp direkt när jag insåg att jag börjat drömma…

Har varit vaken sedan dess och är så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fick honom även att somna nu på eftermiddagen och trodde jag skulle kunna sova med honom, för jag har haft svårt att hålla ögonen öppna hela dagen. Samma sak hände igen – klarvaken. Det är som att kroppen somnar, men hjärnan vågar inte släppa taget. Det känns som att jag glömt hur man gör.

Någon som varit med om samma sak? Det är sjukt obehagligt och jag hoppas inte att det kommer fortsätta såhär nu när jag äntligen hittat hur jag ska få Nicolas att sova själv. Har typ panik!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar