Annons
Annons


Mina ”nyårslöften”


Brukar ni ha nyårslöften? Jag har faktiskt aldrig riktigt haft det, men tänkte att någon gång måste ju vara den första. Men tänker att man kan se nyårslöften mer som en målsättning, än som något måste. Så här har ni, mina nyårslöften/målsättningar år 2017:

Annons

Bli bättre på att ta pauser och vara i nuet. Ett exempel är sociala medier, jag har ständigt mobilen brevid mig och kan ibland komma på mig själv av att sitta och leka med Nico, samtidigt som jag kollar instagram. När jag väl kommer på det mår jag nästan lite illa av mig själv, hur kan jag låta mig distraheras? Nä, skärpning! Ska införa fasta tider på dagen som jag kollar datorn och mobilen och resterande tid bara vara. Det kan väl inte vara omöjligt, vad tror ni?

Bygga upp en stark kropp. Klassiskt nyårslöfte. Min träning det senaste året har verkligen blivit sporadisk och det har varit svårt att få in, men en målsättning på två träningspass i veckan känns lagom och görbart. Nu är inte fokus på att få magrutor längre (eller om jag nu skulle råka få tillbaka dem skulle jag inte klaga såklart), men det är inte hela världen. Nico blir bara tyngre för varje dag som går och jag måste orka bära honom några år framöver. Därför är det viktigt att få in styrketräning, även om att bära honom är styrketräning i sig 😉

Resa mer. Förra året blev det endast en resa i början på året och det var verkligen hemskt att resa som gravid hehe. Men nu är jag inte det längre och jag längtar efter första resan som familj. Tänker mig en långresa, typ Bali eller Thailand och en eller två kortare till Europa. En definitiv resa blir till mina föräldrars landställe i Portugal i vår. Då har jag en avklarad och två till att planera!

• Få mer rutiner och struktur i vardagen. Just nu är allt lite huller om buller och ingen dag är den andra lik. Men jag kan verkligen längta efter en struktur för jobb, träning, promenader, fritid och mamma-aktiviteter.

Bli bättre på att uppdatera bloggen. Även det har jag varit dålig på senaste året och det märks direkt genom att kolla besöksstatistiken. Men jag tycker det är superkul att blogga, men får jag in målet ovan med mer struktur så ska det nog gå vägen!

Vad har ni för nyårslöften?

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar