Annons
Annons


Någon mer småbarnsförälder som inte gillar vintertiden?


Haha, alltså ibland får man ju skratta lite åt situationer och ta livet med en liten nypa salt tror jag. Sedan man ställde om klockan till vintertid, har jag de senaste dagarna gått upp mellan 4.30-5.00 – kul! Försöker tänka och leva efter den ”gamla” klockan för att inte bli för deprimerad..

Annons

Sedan som pricken över i:et har något hänt med min egen sömn och jag har börjat vakna ca 15-30 minuter innan Nicolas på nätterna. Sedan ligger jag och väntar på att han ska vakna och vilja bli ammad. Tro inte att jag inte vill sova eller gör det med flit.. Det måste vara någon modersinstinkt nu när han börjat sova längre intervaller, att jag på något sätt är van vid att han vaknar med kortare intervall.

Inatt var det dessutom Nicolas bästa natt sedan han föddes tror jag, han sov först 4,5 timmar i sträck till första matningen och sedan ytterligare 4 timmar (knäpptyst båda gångerna). Nu till det ironiska, tror ni jag sov? Nä, jag vaknade klarvaken kl. 3.00, väntade på hans matning som blev 3.30 och sedan somnade han om – men inte jag. Trots att jag var och är så trött. Tog till och med en alvedon men det hjälpte inte. Så nu har jag alltså varit vaken sedan 3.00.. Känns som att kaffet kommer bli min bästa vän idag. Men jag försöker tänka positivt, egentligen var ju klockan 4.00 när jag vaknade, och det är ju inte lika farligt hehe.. 🙂

Någon mer som vill slopa vintertiden?

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar