Annons
Annons


När man inser att man fortfarande har pyjamasen på..


Alltså hur mysigt är det inte när det är regnigt och ruskigt väder ute och man kan glida runt i pyjamas hela dagen hemma?! Det känns lixom okej att göra det ibland nu när jag tar hand om Nicolas. Det här kanske låter som ett sponsrat inlägg men det är det inte, utan rakt från hjärtat – När man väl har fått på sig pyjamas från The Sleepy Collection så vill man inte ta av den. Den är så tunn, mjuk och skön. Plus att Nico har matchande i samma färg, löjligt jag vet, men ändå härligt 🙂

Annons

fruktfat

Nu i dessa sjuk-tider, känner jag verkligen att jag inte orkar bli sjuk. Det skulle nog ta knäcken på en med lite sömn och dessutom vara sjuk och ta hand om bebis. Därför förebygger jag på bästa och godaste sätt genom att frossa i frukt och grönt. Hur gör ni för att hålla er friska?

Usch, jag vet att jag varit dålig på att blogga på sistonde. Vet inte vart tiden flygit iväg men insåg just att det var en vecka sedan. Jag ska bli bättre! Är det någonting speciellt ni vill läsa mer om?

Hur som helst, hoppas ni har en underbar start på veckan! ♥

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar