Annons
Annons


När tiden inte räcker till


Hej kära ni! Förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Vart tog all tid vägen? Den senaste tiden känns det som jag inte haft tid för någonting. Jag som är van att ha tusen bollar i luften samtidigt, har helt plötsligt inte tid med det jag vill göra. Jag vet att lite beror på min magsjuka förra veckan och jag tycker det är sådan slöseri med tid att vara sjuk, men kanske även vad man behöver ibland. Jag kände mig lite splittrad för några veckor sedan och har bett om ett ”break” och jag som tror på lite hokus pokus, tror det var mitt ”break” att vara magsjuk.

Annons

Samtidigt som det var väldigt påfrestande att bara ligga ner, så var det nog precis vad jag behövde just nu. Få sova hela nätter, få ta det lugnt och kolla serier på dagarna och göra i princip ingenting. Det var länge sedan det hände, nästan 10 månader.

Jag hade även tid att tänka för en gångs skull och inte bara köra på som jag brukar och fick en del bra insikter. En fråga som jag ställde mig själv var, varför måste jag ha så många olika projekt just nu? Det har bara resulterat i stress och det kan man ju inte ha hur länge som helst.

Har därför kommit fram till att skala ner mina ”måsten” för tillfället och faktiskt prioritera. Resten får faktiskt vänta. Jag är ju bara mammaledig nu när Nicolas är liten. Hur mycket jag än älskar bloggen till exempel, är det ingenting jag livnär mig på just nu och då hamnar den lite längre ner på priolistan, samtidigt som jag självklart inte vill sluta blogga. Men när man har knappt om tid så måste det bli så. Just nu ser listan ut på följande sätt:

  1. Familj och ta hand om Nicolas
  2. Jobba med mina två huvudkonsultuppdrag
  3. Vänner
  4. Min egen blogg och instagram
  5. Bloggevents om tid finns

Egentligen fanns många fler saker på listan, men det får strykas för tillfället för det finns verkligen inte tid, men det kommer ju säkert ändras i framtiden (får man hoppas hehe).

Ni som har små barn, hur gör ni för att få ihop karriär och mammaliv? Tips mottages gärna, jag har kört fast! 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar