Annons
Annons


Nice Cream + Pitaya Bowl


God morgon! Och idag är äntligen en god morgon för mig, shit vad sjuk jag varit. Tror aldrig jag varit så dålig, magen slår ju ut hela kroppen. Men nu verkar äntligen febern vara borta och magen är mycket bättre och kan börja äta vanlig mat.

Annons

Nu ska jag lämna sjukdomen bakom mig och istället dela med mig av ett smarrigt recept. Tycker det är så roligt att dekorera maten lite extra nu för tiden, det tar fram ”barnasinnet”, tror Nico kommer uppskatta när han blir äldre 🙂

NICE CREAM + PITAYA
2 frysta Bananer, skivade och skalade
1 nypa äkta vaniljpulver
1/2 tsk Pitayapulver (RawNice)

Dekorationsförslag: Mangostjärnor, ätbart pärlpulver, frysta hallon, hjärtströssel

Mixa ingredienserna i en matberedare när bananerna tinat ca 5 minuter. Fyll sedan en skål och dekorera med det som gör dig glad! Njut 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar