Annons
Annons


Nico klädd i smycken!


Att Nico är en kille hindrar inte Carro från att klä honom i gnistrande halsband när jag har med honom på kontoret. När vi ”planerade barn” innan jag visste kön, var egentligen planen att jag skulle få en tjej så att hon kunde bli barnmodell, men det får bli med nästa barn (lär ju också bli en kille bara för det 🙂 hehe)..

Annons

Hur som helst, förlåt för seg uppdatering, har haft full rulle i veckan. Idag var jag bland annat förbi redaktionen FAB Media för en fotografering. Efter det hade jag ett spännande möte på Anglais. Det är en ny superprodukt som ska lanseras i Sverige och jag kommer förmodligen ha hand om deras sociala medier. Så himla roligt! Ni får veta mer när allt är klart!

På mig idag hade jag mina två favoriter – ett diamanthalsband och ett drophalsband från Caroline Svedbom i färgen Vintage Rose – Love it <3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar